Kahta Objektif Haber

Bizim neyimiz eksik?

Bizim neyimiz eksik?
1.893
09 Ocak 2017 - 20:44

Kâhta’da şehir içi toplu taşıma araçlarının saatlerine uymamaları nedeniyle bazen 35-40 dakika boyunca araç bekleyen yolcular özellikle sabahları soğuktan donma noktasına geldi. Vatandaşlar, “Biz de birçok il ve ilçede olduğu gibi kapalı durak istiyoruz.” dedi.

Toplu taşıma aracı bekleyen yolcuları yazın sıcaktan kışın soğuktan koruyan kapalı ve klimalı duraklar Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde hizmet verirken Kâhta’da halâ kapalı durak uygulamasının başlamaması tepki çekiyor.

Kapalı durak bulunmadığı için yaşlı ve hastaların da otobüsleri çok soğuk hava koşullarında ve daha da önemlisi ayakta beklemek zorunda kaldığını dile getiren vatandaşlar, kapalı durakta yaşlıların hastaneye, iş yerlerine ya da başka bir yere giderken hem soğuktan korunarak hem de oturarak bekleyebilmek istediğini de sözlerine ekliyor.

Birçok kentte kapalı duraklar yapılırken nüfusu 20 ilden büyük olan ilçemizde yolcular, kış aylarının yaşandığı şu günlerde dondurucu soğukta onlarca dakika araç bekliyor. 2017 yılına girilmesi ile birlikte halâ ilkel şartlarda toplu taşıma aracı beklediklerini belirten vatandaşlar, “Evlerimize ve iş yerlerine ulaşmak için duraklarda en az 35-40 dakika boyunca minibüs bekliyoruz. İlçemizde durak sistemi zaten yok, çok sıkıntı çekiyoruz. Bu konudaki eziyetimiz bir türlü bitmedi. Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Toprak’tan kapalı ve klimalı durak yapmalarını istiyoruz. Bizim diğer yerlerden neyimiz eksik?”  şeklinde konuştular.

POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

KAHTAOBJEKTİF.COM | Tüm Hakları Saklıdır © 2016 - 2023