Kahta Objektif Haber

Aydın, ‘Vakit Uyanışa Geçme Vaktidir’

Aydın, ‘Vakit Uyanışa Geçme Vaktidir’
1.695
15 Haziran 2018 - 20:55

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Kâhta’da düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.

Aydın, burada yaptığı konuşmada Terör Örgütleri ve Batı yanlısı partileri eleştirerek, “Hem siyaset yapmak, hem de terör örgütlerine sırtını yaslamak birbirleriyle çelişen unsurlardır.” dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın beraberinde AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş ve Abdulaziz Aslan, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve Kahta Belediye Başkanı Abdurahman Toprak ile birlikte öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 24 Haziran’da güzel bir netice almak istediklerini ifade ederek, provokasyonlara gelinmemesi konusunda uyarılarda bulundu.

‘Kendi Kendilerini İnkâr Ediyorlar’

“Bunlar artık bir tercih yapmak zorundadır. Ya proje ve fikir üreterek halka hizmet edeceksiniz, ya da terörün değirmenine su taşıyacaksınız. Hem siyaset yapmak, hem de terör örgütlerine sırtını yaslamak birbirleriyle çelişen unsurlardır. Bunlar, terör örgütlerine sırtını dayayarak kendi kendilerini inkâr ediyorlar. Bu siyaset değildir. Hamd olsun bizler, barış ve huzur içerisinde seçim dönemleri yaşadık. Provokasyonlara gelmeden 24 Haziran’da güzel bir netice almak istiyoruz.”

‘Terör Örgütleri ile Mücadelemiz Devam Edecek’

“Herkes şunu iyi bilsin ki, Türkiye son teröristi imha edene kadar, terörle mücadeleye devam edecek. Sınırlarımızı, Afrin’i, Cerablus’u, El-Bab’ı nasıl temizlediysek, Kandil’i de o şekilde temizleyeceğiz. Türkiye kendi kararını kendisi veriyor artık. Bu millete karşı nerede bir tehlike ve tehdit varsa, bu ister Kandil olsun, ister Münbiç olsun oralara da girer bütün terör örgütlerini ortadan kaldırırız.”

‘Türlü Senaryoları Deniyorlar’

“Haçlıdan bu yana devam eden çok büyük bir oyun var. Türlü senaryoları deniyorlar. Uyanışa geçme vaktidir. Birbirimizi daha çok sevecek, birbirimize daha çok sarılacağız. Ancak o şekilde daha güçlü olabilir, bütün Ümmete umut olabiliriz.”

POPÜLER FOTO GALERİLER
POPÜLER VIDEO GALERİLER

KAHTAOBJEKTİF.COM | Tüm Hakları Saklıdır © 2016 - 2023